ابزار اصلی برای دستیابی به کیفیت و سودآوری بی حد و حصر چیست؟ قسمت 5
"دیوار ژاپن" با مواد ایده و تخیل ساخته شده است:
مجتبی کاشانی (1382، 114)، یکی از رهبران رسمی کشور، به او کمک کرد تا سفر خود را به تاسیسات صنعتی ژاپن برای ایجاد یک درک وسیله نقلیه در سال 1987 به یاد داشته باشد، نشان دهنده توسعه "جرم ژاپن" در کارخانه تولید. در مقایسه با دیوار چین، تقسیم کننده نه با بدرفتاری و ستم، بلکه با ملاحظات شگفتانگیزی از نمایندگان: "در طول ادراک و بازدید از تفکر های مختلف در راهرو کارخانه تولید، یکی از تقسیم این لابی مشاهده شد به حدود 50 متر در ارتفاع من 8 متر، که همه با مقالات چاپ شده امن است. علاقه من به من پرسید: بر این اساس، من متوجه شدم که این مقاله یک پیشنهاد از کارکنان این واحد برای تغییر نسل خود را به CAD / CAM (PC supported / PC به برنامه ریزی)، و هر کارگر دارای 11 پیشنهاد معمولی بود. هیئت مدیره، همانطور که بهره وری مزبور از این تعهد، به توصیه های نماینده در تمام سطوح متعهد است. برای گسترش و گسترش چارچوب مدیریت مشارکتی چارچوب پیشنهاد، بزرگترین جرم طولی این راهرو با افکار آنها تقویت شده است.آنها گفتند که این کار به ما و به آنها حیاتی، حمایت، الهام و آرامش می دهد . "
به طور حقیقی وابسته به این مشاهدات است که دانشمندان زیادی به چارچوب پیشنهادی به عنوان چارچوب اولیه و وسیله ای برای بهبود مستمر و مرکز کلیه چارچوب های ارزشمند و کارایی بی نظیر اشاره می کنند:
ترنر (2002) می گوید: "احتمالا قبل از سرمایه گذاری شش سیگما، شما باید چارچوب گزاره ای را در نظر بگیرید و اجرا کنید"
همانطور که توسط میلر نشان داده شده است، "سازگاری مناسب یک کسب و کار است که معتقد است که هر کس را در معرض خطر قرار می دهد یکی از دستگاه های ناب، که به شدت درک و استفاده می شود، چارچوب پیشنهاد است."
لوئیس آرریو، مدیر ارشد طراحی برش لبه در Sensorsmathematics، جایزه شینگو را برای کمال مطلوب به دست آورد، که به تازگی توسط 1200 کارمند سازمان تأیید شد، به ارزش 1.7 میلیارد دلار رسید. "چارچوب گزاره یک جزء اساسی در کمک به ما اجرای اشیاء لاغر است. چارچوب پیشنهادی باعث می شود که ما برای انجام کارهای اساسی ساده تر باشیم." (تیم توسعه ی سود دهی 2005، 33)
درباره این سایت